Alarmant! Ce au descoperit polițiștii de frontieră în portbagajul unei mașini

În portbagajul unei mașini, printre lucrurile personale, polițiștii de frontieră din punctul de trecere Tudora au depistat 166 de cartușe de vânătoare. Documentat pe cazul dat este un locuitor al municipiului Chișinău, care a fost descoperit conform unei informații operative.

Cartuse (1)

Foto: border.gov.md

Acum o zi, pe direcția ieșire din țară s-a apropiat cetățeanul moldovean de 68 de ani, la volanul unui Lexus înmatriculat în R. Moldova. După indificarea bărbatului și cercetarea documentelor pe mijlocul de transport, s-a luat decizia verificării adiționale a vehiculului, în vederea valorificării informației deținute. Ca urmare, în portbagajul acestuia, printre lucrurile personale polițiștii de frontieră au depistat 166 de cartușe calibrul 12, într-o varietate diferită. Conducătorul auto nu a putut prezenta pentru întregul lot de muniții actele de proveniență și posesie, ce ar confirma legalitatea păstrării acestuia.

Cartuse (3)

Audiat, cetățeanul moldovean a declarat că intenționa să ajungă în țara vecină pentru a participa, împreună cu prietenii săi din Ucraina, la mai multe activități de vânătoare. Totodată, acesta a precizat că nu știa despre regulile impuse la trecerea frontierei de stat, inclusiv bunurile permise spre transportare.

Cartușele au fost ridicate în conformitate cu procedurile legale și transmise spre expertiză, iar conaționalului i-a fost autorizată trecerea frontierei de stat. Cazul este cercetat în continuare de către polițiștii de frontieră din Direcția regională Est.Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.