Avea de gând să-și surprindă soțul cu un „cadou” inedit, dar va fi cercetată penal

Pasibilă de cercetare penală este o soție ingenioasă, care a dorit să-și surprindă soțul cu un „cadou” inedit. Aceasta a făcut rost de o carte de identitate românească prin intermediul unui necunoscut contra sumei de 50 euro. „Cadoul” vizibil contrafăcut, a fost depistat și ridicat de către polițiștii de frontieră din punctul de trecere Sculeni.

Acte_control

Foto: border.gov.md

Pe sensul de intrare în R. Moldova, în data de 16 septembrie a.c. s-a apropiat la linia de control un automobil de model BMW 560, înmatriculat în Franța. Atât conducătorul auto cât și pasagera sa au prezentat documentele de călătorie la cererea inspectorului PF. În timpul verificărilor s-a constatat că asupra soților există o informație conform analizei de risc, parvenită de la ofițerii de investigație de la Sectorul Poliției de Frontieră Aeroport, motiv pentru care s-a recurs la controlul de nivel doi.

Astfel, a fost depistată o carte de identitate românească cu indici ușor sesizabili de falsificare în portmoneul doamnei în vârstă de 33 ani.

Audiată, moldoveanca a comunicat că este vorba despre un cadou ce urma să-l ofere soțului la împlinirea vârstei de 34 ani. A ajuns în posesia lui contra sumei de 50 de euro prin intermediul unui străin aflat la Paris. După care a primit un mesaj cu coordonatele locului special amenajat unde era ascuns actul cu pricina.

Pe cazul dat a fost întocmit proces verbal de constatare și audiere, cartea de identitate fiind transmisă spre efectuarea expertizei. Soților, originari din orașul Sîngera le-a fost autorizată trecerea frontierei, însă femeia riscă o amendă în mărime de până la 650 u. c. sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore, sau până la 2 ani de pușcărie.Categorii:Societate

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.