Cutremur în Guvernul Filip: Noi miniștri la Sănătate și la Agricultură

Silvia Radu o va înlocui pe actualul ministru al sănătății, muncii și protecției sociale, Svetlana Cebotari, iar Nicolae Ciubuc – pe ministrul agriculturii, dezvoltării regionale și mediului, Liviu Volconovici. Anunțul a fost făcut de președintele PDM, Vlad Plahotniuc, la briefingul de presă după ședința săptămânală a partidului, transmite IPN.

Vlad Plahotniuc

Vlad Plahotniuc

Potrivit liderului PDM, decizia a fost luată după ce premierul Pavel Filip a prezentat o evaluare proprie a activității ministerelor și a evidențiat domeniile domenii în care dorește mai multe schimbări, semnalări care coincid cu nemulțumirile cetățenilor. Guvernarea le este totuși recunoscătoare persoanelor care vor fi schimbate pentru că acestea și-au făcut conștiincios munca. Vlad Plahotniuc mai spune că în domeniile respective, sănătate și agricultură, vor fi lansate proiecte ample de modernizare.

Potrivit premierului Pavel Filip, Liviu Volconovici va reveni în funcția de director al Universității Agrare, iar Svetlana Cebotari va conduce în continuare Centrul de Transfuzie a Sângelui. Pavel Filip a mai spus că va fi evaluată și activitatea secretarilor de stat, iar în curând vor fi lansate discuții și pe seama acestui subiect.



Categorii:Politică

Etichete:, , , ,

2 răspunsuri

  1. Nu m-am asteptat.. Mai ales de Silvia Radu, dar ma bucur pentru ea si ii doresc succes.

    Apreciază

  2. Nu e numaidecât un cutremur, remanierele sunt ceva normal pentru un guvern normal și cred că și ăstuia îi va spori eficiența.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.