Ambasada R. Moldova la Atena aduce la cunoștința cetățenilor moldoveni, care se află sau care doresc să călătorească în Republica Elenă, despre atenționarea Serviciului de Meteorologie elen, privind  înrăutățirea vremii pe întreg teritoriu al Greciei, pentru perioada 28-30 septembrie a.c.

maeie

Foto: noi.md

Pentru perioada menționată sunt prognozate ploi și furtuni cu intensificări ale vântului în rafale de până la 95km/h și valuri de peste 10-12 m. Vor fi afectate următoarele regiuni: Sudul Mării Ionice, regiunea Peloponez, în special  zonele de Sud și Est ale țării, insulele Ciclade, Creta, Evia, precum și Estul zonei continentale, inclusiv regiunea Attica.

Vineri, 28 septembrie, toate școlile din regiunea Attica au rămas închise, decizia fiind luată de către guvernatorul regiunii. Totodată, Ambasada R. Moldova în Grecia informează că, în prezent, se înregistrează patru fronturi de incendiu în plină desfășurare pe insula Kefalonia.

Informațiile privind evoluția vremii pe teritoriul Republicii Elene, pot fi obținute AICI și AICI.

De asemenea, moldovenii care se confruntă cu o situație dificilă pot apela linia de urgența a Ambasadei R. Moldova în Grecia la numărul de telefon +30 699 793 9458.

Reclame