Terapie de șoc în sânul PLDM

Consiliul Politic Național al PLDM, convocat duminică, 30 septembrie, a ales noua garnitură de vicepreședinți ai partidului. Conform deciziilor adoptate, aceste funcții vor fi îndeplinite de Maria Ciobanu, Vadim Pistrinciuc, Ion Terguță, Viorel Cibotaru, Alexandru Bujoreanu și Nadejda Stâncă.

PLDM

Foto: Dan Guțu / ipn.md

În funcția de secretar general al PLDM a fost reales Alexandru Fetescu. De asemenea, au fost a fost aleasă o nouă componență a Biroului Permanent Central, care va fi format din 15 membri, precum și stabilite sarcinile pentru perioada imediat următoare.

Într-un comunicat de presă al PLDMM se arată că membrii Consiliului Național al PLDM s-au arătat convinși că este necesară readucerea intelectualității în partid, reînființarea organizațiilor de tineret în cadrul structurilor teritoriale ale PLDM, precum și reanimarea activității organizațiilor teritoriale de femei din PLDM.

Consiliului Național al PLDM a emis o declarație în care constată că Republica Moldova se află în pragului celei mai mari catastrofe politice, care poate rezulta cu dispariția statului în forma sa actuală. Uzurparea puterii și intenția criminală a PDM și PSRM de a o păstra cu orice preț va impune schimbări periculoase pentru securitatea statului și a cetățenilor, se arată în declarație.

Membrii Consiliului Național al PLDM reiterează că binomul PDM-PSRM a reușit izolarea Republicii Moldova, abandonând definitiv cursul de integrare europeană, dar și atenționează asupra faptului că scopul principal al acestui binom este federalizarea Republicii Moldova cu instituirea unui protectorat străin.

Pornind de la cele constatate, Consiliul Politic Național al PLDM este convins că viitorul Republicii Moldova depinde de capacitatea partidelor de opoziție de a se uni și opune acestui regim antieuropean și antidemocratic.

Consiliul Național Politic al PLDM face apel la Partidul Acțiune și Solidaritate și Platforma Demnitate și Adevăr, membre ale familiei popularilor europeni, să dea dovadă de deschidere pentru a depăși neîncrederea reciprocă, luând în considerație timpul limitat pentru o soluție salvatoare pentru Republica Moldova.

În context, Consiliul Politic Național al PLDM cere conducerii partidului să depună eforturi pentru a identifica o soluție corectă și reciproc avantajoasă în vederea creării unui bloc electoral comun între partidele membre ale PPE.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:

3 răspunsuri

  1. Știrea vine din viitor? MIERCURI 30 noiembrie????

    Apreciază

  2. Nu inteleg ce se mai chinuie sa aleaga vicepresedinti daca partidul lor oricum e pe duca.

    Apreciază

  3. PLDM unionist e ca o curca care crede ca poate zbura 😀

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.