Reacția PLDM față de expulzarea lui George Simion

PLDM condamnă expulzarea de pe teritoriul R. Moldova a cetățeanului român George Simion și se declară „revoltat de barbarismul manifestat de angajații Ministerului de Interne la adresa acestuia”. PLDM constată că organele de interne și securitate ale statului s-au transformat în „bâtă politică a autorităților și îndeplinesc fără nici o rezervă rolul de inchiziție politică”.

PLDM

Foto: oficial.md

PLDM califică intervenția Biroului Migrație și Azil împotriva cetățeanului român George Simion, ca pe o acțiune concertată a autorităților împotriva persoanelor care împărtășesc dezideratul unirii cu România, dar mai ales ca pe o dovadă a realizării amenințării președintelui Igor Dodon de a declara indezirabili toți cetățenii români.

Totodată, PLDM constată că în același registru se înscrie și concedierea redacției de știri a postului de televiziune 10TV, care „nu poate fi tratată ca o simplă coincidență”.

Amintim că liderul unionist George Simion a fost reținut noaptea trecută de către angajați ai Biroului de Migrație și Azil de la Chișinău, agresat, urcat într-o mașină, escortat până la vamă și expulzat din Republica Moldova. George Simion a fost informat că are interdicție de intrare pe teritoriul Republicii Moldova pe o perioadă de 5 ani.Categorii:Politică

Etichete:, ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Precizările Poliției de Frontieră privind presupusa agresare a lui George Simion « Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.