Comisie de anchetă parlamentară pentru elucidarea circumstanțelor de imixtiune în treburile interne ale R. Moldova și a finanțării unor partide politice

Parlamentul de la Chișinău a constituit Comisia de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor de imixtiune a Fundației „Dialog Deschis” și fondatoarei acesteia, Ludmila Kozlowska, în treburile interne ale R. Moldova și a finanțării unor partide politice. Hotărârea cu privire la constituirea acesteia a fost susținută de majoritatea deputaților prezenți la ședință.

Parlamentul RM

Foto: parlament.md

Din componența Comisiei de anchetă vor face parte deputații Igor Vremea (PDM), Marcel Răducan (PDM), Artur Reșetnicov (PDM), Vasile Bolea (PSRM), Adrian Lebedinschi (PSRM) și Simion Grișciuc (GPPE).

Potrivit Hotărârii, Comisia de anchetă va antrena în activitatea sa toate autorităţile statului responsabile, va audia părţile şi persoanele implicate şi va prezenta Parlamentului, în termen de 30 de zile, raportul pentru elucidarea circumstanţelor de fapt şi de drept ale imixtiunii Fundaţiei „Otwarty Dialog” (Dialog Deschis) şi fondatoarei acesteia Ludmila Kozlowska, în treburile interne ale Republicii Moldova şi a finanţării unor partide politice din Republica Moldova, acţiuni care atentează la suveranitatea şi securitatea naţională a ţării.

Hotărârea intră în vigoare la data adoptării.Categorii:Actualitate

Etichete:, , ,

2 răspunsuri

  1. De exemplu partidul Maiei Sandu este finantat nu doar de Filat si Topa, dar inca mai primeste bani de la oligarhul kazah, Ablyazov.

    Apreciază

  2. Deja e clar pentru toti ca Maia si Nastase sunt finantati de rusi prin intermediul la Open Dialog a lui Kozlowska si Oblyazov.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.