Maia Sandu va candida pe o circumscripție electorală

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, cel mai probabil va candida nu doar pe lista viitorului bloc electoral, dar și pe o circumscripție uninominală. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune N4, transmite IPN.

Maia Sandu

Maia Sandu. Foto: shok.md

„Trebuie să trec filtrul de integritate mai întâi după care o să pot să spun sigur «Acum sunt candidat în circumscripția X»”, a declarat Maia Sandu.

Președinta PAS susține că a primit asigurări și de la Bruxelles, și din SUA că următoarele alegeri parlamentare vor fi monitorizate ca niciodată de către partenerii de dezvoltare.

„Vor fi misiuni multe, mari și înainte de alegeri, și în ziua alegerilor. Toată lumea este conștientă că se pune la cale o fraudă. Noi trebuie să facem tot ce putem, să ne mobilizăm, pentru că cei din afară pot să ne ajute numai atunci când noi demonstrăm că vrem să trăim într-o țară democratică”, a menționat politiciana.

Potrivit ei, Partidul Democrat s-a deconspirat ce vrea să facă la alegerile parlamentare prin anularea scrutinului local din municipiul Chișinău. Acest lucru, spune Maia Sandu, va ajuta blocul să fie mai pregătit pentru următoarele alegeri.Categorii:Politică

Etichete:, ,

1 răspuns

  1. Maia: „Trebuie să trec filtrul de integritate mai întâi”, serios? Tu nu ești sigură că îl vei trece? Reese că Maia Sandu recunoști că ai probleme de integritate și ai dubii în privința acestui filtrul.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.