Explozia din Chișinău: Familiile persoanelor decedate vor primi câte 50 de mii de lei

Familiile persoanelor decedate în explozia din bulevardul Moscovei din Chișinău vor primi ajutor material a câte 50 de mii de lei, a anunțat premierul Pavel Filip, după ce a mers la locul producerii exploziei și a discutat cu oamenii care au avut de suferit în urma deflagrației, transmite IPN.

Explozie_Chisinau_sinistrati

Foto: dse.md

Și primarul general interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, a dispus alocarea a 10 milioane de lei – pentru ajutoare locatarilor ale căror apartamente au fost distruse.

Cu o reacție pe pagina sa de Facebook a venit și președintele Igor Dodon. Șeful statului a solicitat tuturor serviciilor operative întreaga informaţie despre circumstanţele şi consecințele exploziei și a menționat că este dispus să ofere sprijin, inclusiv material, familiilor care au avut de suferit, în special celor care au rămas fără locuinţe.

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a scris pe o rețea de socializare că este alături de cei care au avut de suferit în urma exploziei și a mulțumit oamenilor care s-au implicat imediat pentru a ajuta victimele.

Potrivit informațiilor oficiale, explozia care s-a produs, în seara zilei de 6 octombrie, într-un bloc locativ de pe bulevardul Moscovei, 11/5 din municipiul Chișinău a făcut trei victime, o femeie și fiul ei de patru ani și un bărbat de 77 de ani. La spital rămâne un pompier și o femeie care s-a ales cu traumatisme grave.Categorii:Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.