VIDEO. Reținuți pe urme fierbinți după ce ar fi violat o domnișoară din Chișinău

Doi indivizi cu vârstele de 30 ani, originari din capitală, au fost încătuşaţi de către poamenii legii, fiind bănuiţi că ar fi violat o domnişoară de 29 ani, din Chișinău.

Violatori

Conform informaţiilor acumulate de către poliţişti, victima a solicitat ajutor în noaptea spre 7 octombrie a.c., declarând că ar fi fost violată de către doi indivizi. În cadrul acţiunilor procesual penale s-a constatat că aceștia erau cunoscuți de mai mult timp și ar fi mers la unul din ei acasă, unde ambii suspecți ar fi agresat-o fizic , întreţinând mai multe acte sexuale cu victima, contra voinței acesteia.

În apartament polițiștii au depistat și un aparat confecționat artizanal destinat consumului de droguri, un pachețel de tip zip-lock cu rămășițe de substanțe cu miros specific, obiectele fiind sigilate, ridicate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Bănuiţii au fost identificaţi şi reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Ei sunt cercetaţi penal pentru viol și riscă de la 5 ani până la 12 ani de pușcărie.

Reclame


Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.