Doi indivizi cu vârstele de 30 ani, originari din capitală, au fost încătuşaţi de către poamenii legii, fiind bănuiţi că ar fi violat o domnişoară de 29 ani, din Chișinău.

Violatori

Conform informaţiilor acumulate de către poliţişti, victima a solicitat ajutor în noaptea spre 7 octombrie a.c., declarând că ar fi fost violată de către doi indivizi. În cadrul acţiunilor procesual penale s-a constatat că aceștia erau cunoscuți de mai mult timp și ar fi mers la unul din ei acasă, unde ambii suspecți ar fi agresat-o fizic , întreţinând mai multe acte sexuale cu victima, contra voinței acesteia.

În apartament polițiștii au depistat și un aparat confecționat artizanal destinat consumului de droguri, un pachețel de tip zip-lock cu rămășițe de substanțe cu miros specific, obiectele fiind sigilate, ridicate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Bănuiţii au fost identificaţi şi reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Ei sunt cercetaţi penal pentru viol și riscă de la 5 ani până la 12 ani de pușcărie.

Reclame