Socialiștii anunță o acțiune de protest

PSRM pregătește pentru data de 18 noiembrie o acțiune de protest de amploarea la Chișinău, la care așteaptă participarea a zeci de mii de cetățeni. Protestul este anunțat împotriva celor nouă ani de guvernare.

PSRM

Foto: arena.md

În cardul manifestației va fi prezentat programul politic al partidului și acțiunile care vor fi întreprinse până pe 24 februarie, când vor avea loc alegerile parlamentare, transmite IPN.

Ion Ceban, secretar pentru ideologie al PSRM, într-o conferință de presă a comunicat că formațiunea a organizat până în prezent mitinguri de protest în țară, la care au fost prezentați candidații la funcția de deputat pentru alegerile parlamentare.

Secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, a precizat că au fost aleși 38 de candidați, însă discuțiile rămân deschise până la încheierea campaniei electorale. Candidații, pentru toate circumscripțiile din țară, urmează să fie înaintați oficial de către Consiliul republicat al formațiunii. Deputatul a mai spus că PSRM se declară cea mai importantă forță de opoziție și unica alternativă pentru actuala guvernare.

Membrii PSRM au mai spus că tot mai des reprezentanții Partidului Democrat sau a formațiunilor-satelit atentează la imaginea instituției prezidențiale. Partidul Socialiștilor este gata să reacționeze la primul apel, să iasă în stradă pentru a o apăra.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.