Voronin: În următorul Parlament o să vină cei cu bani mari

În următorul Parlament o să vină cei cu bani mari și care vor face multe promisiuni. Acest lucru se va întâmpla datorită sistemului electoral mixt în baza căruia vor avea loc următoarele parlamentare. Declarația aparține liderului PCRM, Vladimir Voronin, transmite IPN.

Vladimir Voronin

Vladimir Voronin. Foto: Dan Guțu / ipn.md

„Campania electorală pentru parlamentare va fi foarte interesantă pentru că sistemul mixt de vot distruge toți anii de independență. Nu se știe până la urmă ce fel de Parlament o să avem. În Parlament o să vină cei cu bani mari și cu promisiuni”, a menționat liderul comuniștilor în cadrul emisiunii „În profunzime” de la postul de televiziune Pro TV Chișinău.

Vladimir Voronin spune că Partidul Comuniștilor a rămas singurul partid cu adevărat de stânga. „Noi nu vom putea să ne coalizăm cu cineva nici în alegeri parlamentare, nici în cadrul activităților politice datorită ideologiei și politicilor noastre”, a adăugat comunistul.

În ceea ce privește o posibilă candidare pe circumscripție, președintele PCRM spune că și-ar înainta candidatura în circumscripția uninominală unde va candida și președintele Igor Dodon.

Despre vizita președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, în Republica Moldova politicianul spune că aceasta ar fi fost condiționată cu expulzarea celor șapte cetățeni turci. „De ce a fost amânată vizita lui Erdogan din luna august? Pentru că acești șapte cetățeni turci încă nu erau extrădați. Se vede că au fost puse condiții. (…) După ce acești șapte cetățeni turci au fost trimiși în pușcăriile din Turcia, Erdogan, în sfârșit, a venit”, spune Vladimir Voronin. Politicianul se întreabă ce altă altă explicație ar mai exista pentru dragostea bruscă a președintelui turc?

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:, ,

3 răspunsuri

  1. Înseamnă că Năstase și Sandu nu o să ajungă 😀 Ei nu lucrează și bani nu au. Slava DOmnului!

    Apreciază

  2. Înseamnă că Năstase și Sandu nu vor ajunge. Ei nu au bani și sunt șomeri. Slava Domnului.

    Apreciază

  3. Are să vie Maia Sandu cu Open Dialog, cu banii lui Ablyazov

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.