OPINIE. Sute de moldoveni adunați la un concert organizat de Ilan Șor la Veneția i-au ignorat pe cei zece zombați trimiși de Maia Sandu

PAS cu PPDA consideră diaspora, în special pe cea occidentală, drept proprietatea lor privată și reacționează bolnăvicios la orice tentativă a vreunui partid politic de a crea programe și de a-i ajuta pe moldovenii aflați peste hotare, constantă bloggerul Eugen Luchianiuc, referindu-se la incidentul de duminică de la Veneția, când reprezentanții celor două partide au încercat, fără succes, să împiedice o acțiune dedicată compatrioților noștri din Italia, organizată de Partidul Politic „ȘOR”, scrie HotNews.md.

Maia Sandu_diaspora

Maia Sandu. Foto: luchianiuc.com

Luchianiuc amintește că lidera PAS, Maia Sandu, încă la alegerile din 2014 (atunci când șeful ei de partid patrona tranzacțiile frauduloase din sistemul bancar) făcea agitație electorală în diaspora din Italia, în favoarea PLDM, când erau organizate și concerte și se făceau „cadouri electorale”. În confirmarea afirmațiilor sale, bloggerul publică și poze cu Maia Sandu la Bologna, dar au fost oferite și „donații pentru copii”.

„Și acum cei din #pas și #neDA cu tot cu activiștii lor scot ochii celor din alte partide care fac la fel doar că mai și încearcă să aducă moldovenii în Moldova. Tot ei sunt cei care cel mai tare strigă împreună cuvintele #miliard și #șor deși istoria cu miliardele era aprobată în Guvern cam în aceeași perioadă în care Maia Sandu făcea întâlnirea electorală cu alde Glib care cânta și cu donații”, scrie Eugen Luchianiuc.

Concert_diaspora_PLDM

Foto: luchianiuc.com

Cei de la PAS și PPDA consideră diaspora occidentală proprietatea lor, dar nu fac nimic pentru a o ajuta și integra, constată sursa citată. „Ei, cei de la #pas și #neDA consideră diaspora și activitatea în cadrul ei un monopol. Doar că nu s-au izbit tare să promoveze înregistrarea prealabilă pe site-ul cec.md. Au dat un share la început de campanie și atât. Nu le place deloc când alte partide încearcă să ajute diaspora. S-o aducă acasă. Ei nu au nevoie de oameni în Moldova”, concluzionează Eugen Luchianiuc.

Sute de moldoveni din diaspora italiană au mulțumit Partidului ȘOR pentru concertul din Veneția:

Reclame


Categorii:Opinii

Etichete:, , ,

2 răspunsuri

  1. Maia Sandu nici in PLDM n-a fost, nici cu avionul lui Shor n-a zburat.

    Apreciază

  2. PAScuD’ele sunt multi doar pe facebook! in realitate sunt o mana de oameni neputinciosi care au pierdut legatura cu realitatea!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.