Partidul ȘOR acuză instanțele de judecată de atitudine părtinitoare în privința sa

Partidul Politic „ȘOR” cataloghează decizia magistraților Judecătoriei Chișinău ca fiind una politică, îndreptată spre reducerea încrederii în liderul Partidului „ȘOR”. Verdictul instanței judecătorești pentru așa zisele încălcări în timpul campaniei electorale din 2018 sunt catalogate ”ca noi tentative privind sabotarea activității Partidului „ȘOR”, dar și a liderului Ilan Șor”.

Partidul SOR_8 martie (1)

Foto: partidulsor.md

„Scoaterea neîntemeiată din cursa prezidențială din 2016 a candidatului nostru, tentativa de anulare a rezultatelor alegerilor locale în comuna Jora de Mijloc, învinuirile împotriva candidatului la scrutinul pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, care au dus în rezultat la scoaterea ilegală din cursa electorală, ne duc la gândul că aceste situații nu sunt întâmplătoare, dar se fac intenționat pentru a sabota activitatea Partidului Politic «ȘOR»”, se menționează în declarație.

Potrivit autorilor declarației, ultima decizie a magistraților demonstrează o viziune subiectivă asupra partidului: «Atitudinea subiectivă față de candidații noștri în alegeri, în special a liderului Ilan Șor, dar și a partidului în general, se atestă pe parcursul a mai mulți ani de zile. Totul se face deoarece încrederea de care se bucură formațiunea este în creștere, grație proiectelor sociale, dar și cele de infrastructură implementate în orașe și sate concrete care deranjează oponenții politici».

În aceste condiții, Partidul Politic „ȘOR” promite continuarea implementării proiectelor. Totodată, formațiunea își rezervă dreptul de a contesta decizia magistraților în instanțele superioare.

„Ne rezervăm dreptul de a contesta decizia judecătorilor pentru a susține sutele de mii de susținători, interesele cărora sunt lezate de instanțele de drept”, se mai scrie în declarația emisă de Partidul Politic „ȘOR”.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.