Ce va face Maia Sandu dacă revine la putere

Primele acțiuni pe care trebuie să le facă reprezentanții blocului electoral format din PAS și PPDA, dacă accede la guvernare, trebuie să țină de garantarea statului de drept și dovezi clare că începe lupta împotriva corupției mari. Oamenii își vor recăpăta încrederea în stat doar dacă vor vedea pași concreți, rezultate concrete.

Maia Sandu

Maia Sandu. Foto: tribuna.md

Declarația a fost făcută la emisiunea „Punctul pe azi” de la postul de televiziune TVR Moldova, de către președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, transmite IPN.

Potrivit ei, doar atunci când se vor vedea rezultate în combaterea corupției mari, în recuperarea miliardului furat, în constituirea justiției drept una pentru toți, se va putea conta pe faptul că moldovenii vor vrea să-și deschidă afaceri, iar acest lucru va însemna locuri de muncă, salarii, impozite. Maia Sandu spune că oamenii ar putea simți aceste rezultate în șase luni de la schimbarea guvernării.

Președinta PAS afirmă, cu referire la experți străini, că doar 30% din persoanele care lucrează în domeniul justiției sunt buni. „Managementul organelor de drept trebuie categoric schimbat. Nu e nimeni acolo care să merite să rămână în continuare. După această reevaluare, va trebui să aducem forțe proaspete. În Republica Moldova nu avem nevoie de zeci de mii de judecători, de zeci de mii de procurori, este vorba de sute de oameni și acest lucru îl putem face”, menționează Maia Sandu.

Maia Sandu spune că viitorul bloc, oficial, va fi format din PAS și PPDA, însă, acesta va fi deschis și pentru reprezentanții altor partide politice, care vor să-și înainteze potențiali candidați și să treacă prin aceleași filtre. „Viitorul bloc va fi semnat de două partide – PAS și PPDA”, afirmă Maia Sandu.Categorii:Politică

Etichete:,

2 răspunsuri

  1. Interesant, da aici mult nici nu treb de gindit, elibereaza sefu Filat mai sterpelesc un miliard si drum bun la Frankfurt cu Nastase.

    Apreciază

  2. Il va elibera pe Filat, va aduce Topii acasa, apoi vor incepe impreuna sa fure miliarde.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.