Producătorii de struguri din R. Moldova, invitați să-și promoveze marfa în Polonia

Asociația Producătorilor și Exportatorilor Strugurilor din Moldova a lansat un concurs de selectare a producătorilor care doresc sa-şi prezinte marfa la Piața angro „Bronisze” din Varșovia (Polonia). Companiile interesate de participare sunt invitate să aplice formularul necesar până pe data de 10 noiembrie.

Struguri

Evenimentul de promovare va fi organizat, în perioada 21-22 noiembrie, cu susținerea proiectului Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională „Agricultura performantă în Moldova” și Fundația HEKS.

Piața angro „Bronisze” din Polonia este considerată una dintre cele mai mari platforme de comercializare a fructelor și legumelor în stare proaspătă. În cadrul evenimentului de promovare, pentru fermierii moldoveni a fost rezervată o suprafaţă de 21 de metri pătraţi. Aici aceştia vor discuta direct cu diferiţi comercianți sau reprezentanți ai rețelelor de magazine poloneze pentru a negocia condițiile de livrare a strugurilor.

La concurs sunt invitați să participe companiile membre ale Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Struguri din Moldova ce produc și/sau exportă struguri de masă în stare proaspătă, conform standardelor internaționale.

Piața poloneză este suficient de atractivă pentru strugurii produși în Republica Moldova. În 2017, ţara noastră a exportat în Polonia circa 1570 tone de struguri, comparativ cu 119 tone exportate în 2016.

MoldpresCategorii:Fără categorie

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.