Năstase va RATA și alegerile parlamentare?

Vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari, afirmă că, dacă liderul PPDA, Andrei Năstase, va încălca legislația, nu este exclus că nu va fi înregistrat în calitate de candidat la viitoarele alegeri parlamentare.

Andrei Nastase

Andrei Năstase. Foto: Elena Covalenco / ipn.md

Astfel a comentat fruntașul democrat unele opinii apărute în spațiul public referitor la perspectivele lui Andrei Năstase de a nu fi înregistrat, în cadrul emisiunii „Glavnoe” de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.

Totodată, Vladimir Cebotari, spune despre sine că nu va candida pe nicio circumscripție uninominală: „Mi-au fost pregătite multe alte sarcini de aceea nu îmi voi înainta candidatura în circumscripție”.

Potrivit lui, pentru a candida pe circumscripție, un pretendent la funcția de deputat trebuie să se afle în teritoriu și să conlucreze cu oamenii non-stop. „În fiecare zi am întâlniri cu cetățenii, dar merg seara. Însă, pentru a câștiga alegerile într-o circumscripție, candidatul nu doar că trebuie să petreacă toată ziua în teritoriu, dar și noaptea”, a spus vicepreședintele PDM la emisiunea „Glavnoe” de la postul de televiziune TVC21.

Vladimir Cebotari spune că PDM a pregătit listele de candidați pentru următoarele parlamentare, dar că în aceste liste ar putea avea loc încă schimbări. Democratul spune că PDM își va prezenta candidații în conformitate cu legislația.

Potrivit lui, cei care își prezintă candidații deja reiese că încalcă legislația. De asemenea, vicepreședintele PDM spune că pe lângă această încălcare mai există și multe altele.Categorii:Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.