Lumea criminală din Transnistria își face de cap în dreapta Nistrului

Procurorii și ofițerii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale în comun cu Ofițerii Direcției Combaterea Crimei Organizate au reținut cinci persoane, cu vârste cuprinse între 24 și 44 de ani, fiind suspectate de trafic de droguri în proporții deosebit de mari.

Astfel, potrivit materialelor cazului investigat, o persoană originară din regiunea Transnistreană, liderul grupării, a creat un grup criminal specializat în comercializarea drogurilor în proporții deosebit de mari pe teritoriul Republicii Moldova.

În urma efectuării măsurilor speciale de investigații și acțiunilor de urmărire penală întreprinse de procurorii PCCOCS și ofițerii INI, a fost documentată activitatea infracțională a persoanelor implicate, inclusiv cu efectuarea achizițiilor de control, prin procurarea marijuanei, heroinei, amfetaminei.

Ulterior, în urma efectuării perchezițiilor, la domiciliile suspecților au fost depistate și ridicate cantități deosebit de mari de droguri (heroină), telefoane mobile folosite în activitatea infracțională și alte obiecte care prezintă interes pentru cauza penală.

Oamenii legii au stabilit că persoanele sunt implicate în comiterea diferitor ilegalități și transmit periodic mijloace bănești pentru visteria clandestină a lumii interlope ,,Obșeak”, gestionat de către lumea criminală din regiunea Transnistreană.

Dacă vor fi găsiți vinovați suspecții riscă de la 7 la 15 ani de pușcărie.

Reclame


Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.