O mare fabrică de mobilă din Europa planifică să-și extindă afacerea în R. Moldova

Una dintre cele mai mari fabrici de mobilă din Europa planifică să-și extindă afacerea și în Republica Moldova. Inițiativa a fost expusă astăzi ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, care a avut o întrevedere cu reprezentații companiei germane „Polipol”.

Polipol

Foto: 1reg.by

Potrivit ministerului Economiei și Infrastructurii, reprezentanții companiei s-au arătat interesați în special de facilitățile Zonelor Economice Libere (ZEL).

„Susținem și apreciem companiile internaționale care își extind activitatea și în Republica Moldova și vă asigur de tot suportul necesar din partea statului. O nouă afacere înseamnă sute de locuri de muncă, aici, acasă”, a menționat Chiril Gaburici.

De asemenea, în cadrul întrevederii, Chiril Gaburici a menționat despre reformele realizate pentru îmbunătățirea mediului de afaceri și atragerea investițiilor, îmbunătățirea securității energetice și cea a infrastructurii.

Reprezentanții fabricii de mobilă s-au arătat motivați de avantajele ZEL și au apreciat deschiderea Ministerului Economiei și Infrastructurii în susținerea antreprenorilor străini.

Compania germană de producție, lider pe piața de mobilă tapițată cu produse de calitate superioară, a fost fondată în anul 1990. În prezent, „Polipol” are peste 5.000 de angajați și un venit anual de peste 400 milioane de euro.

MoldpresCategorii:Economie

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.