Chișinău: Minori cercetați penal pentru mai multe furturi

Cinci minori cu vârstele cuprinse între 15 și 17 ani, originari din Chișinău, a fost reținuți de oamenii legii. Aceștia sunt suspectați de mai multe furturi, unul din cazuri fiind răpirea unui automobilul de model „Mazda” în valoare de 16.000 de lei, parcat în curtea unei case pe strada Malina Mică.

Foto: politiacapitalei.md

Forțele de ordine au fost alertate de proprietarul automobilului. La faţa locului s-a deplasat grupa operativă pentru documentarea cazului și stabilirea circumstanțelor. În rezultatul acțiunilor special de investigații întreprinse de polițiști, automobilul a fost depistat în orașul Ialoveni, ulterior fiind identificat şi reţinuți şi făptaşii.

În alte doua cazuri polițiștii fiind alertați de către proprietarul unei stații de dezasamblare auto amplasată pe strada Sprâncenoaia, și proprietarul unui depozit de pe strada Miorița, precum că persoane necunoscute care ar fi pătruns prin acces liber, au sustras mai multe piese auto, și alte bunuri, cauzând o pagubă estimată la 19.000 de lei.

Suspecții au fost identificați în scurt timp, în cadrul audierilor preliminare, aceștia și-au recunoscut vinovăția. Minorii sunt cercetați penal în stare de libertate pentru răpirea unității de transport, și furturi, infracțiuni pentru care legislația penală în vigoare prevede amendă de la 29.000 la 67.500 de lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.Categorii:Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.