Aflat duminică în satul Sălcuța, raionul Căușeni, unde a mers să-și facă publicitate electorală, liderul PPDA, Andrei Năstase, a constatat într-o transmisiune în direct pe pagina sa de Facebook că „încă mai este multă lume fără minte”.

Andrei Năstase. Captură video: fb.com/AndreiNastase.DA

Năstase i-a insultat pe moldoveni pentru că s-a arătat deranjat de faptul că mai mulți săteni din Sălcuța erau gata să se deplaseze cu un autobuz la mitingul antiguvernamental al socialiștilor, care a avut loc ieri în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. În context, Năstase a sugerat că oamenii care plecau la Chișinău sunt… marfă, fiind „încărcați în marfare”.

„Prieteni, de Acasă și din Diasporă, țara noastră e în mare primejdie. Vă rog, distribuiți această postare, sunați-Vă părinții și frații. Trebuie să ne deșteptăm și să-i deșteptăm și pe alții. Armele hoților sunt minciuna și dezinformarea. Arma noastră fatală pentru ei e ADEVĂRUL!”, a comentat Năstase.

Tot la Sălcuța, după ce și-a exprimat indignarea pentru că mai mulți săteni erau gata să meargă la mitingul organizat de PSRM, Năstase a dat buzna peste niște bărbați, provocându-i să discute despre Maia Sandu și miliardul furat.

„Iată omul acesta pecetluiește destinul unui copil. Iată copii iștia care vin astăzi la biserică vor avea un destin pecetluit de niște… de niște oameni dezinformați, niște oameni care probabil nu știu nici măcar să citească”, a argumentat Năstase.

Reclame