VIDEO. Năstase își bate joc de moldoveni: „Încă mai este multă lume fără minte”

Aflat duminică în satul Sălcuța, raionul Căușeni, unde a mers să-și facă publicitate electorală, liderul PPDA, Andrei Năstase, a constatat într-o transmisiune în direct pe pagina sa de Facebook că „încă mai este multă lume fără minte”.

Andrei Năstase. Captură video: fb.com/AndreiNastase.DA

Năstase i-a insultat pe moldoveni pentru că s-a arătat deranjat de faptul că mai mulți săteni din Sălcuța erau gata să se deplaseze cu un autobuz la mitingul antiguvernamental al socialiștilor, care a avut loc ieri în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. În context, Năstase a sugerat că oamenii care plecau la Chișinău sunt… marfă, fiind „încărcați în marfare”.

„Prieteni, de Acasă și din Diasporă, țara noastră e în mare primejdie. Vă rog, distribuiți această postare, sunați-Vă părinții și frații. Trebuie să ne deșteptăm și să-i deșteptăm și pe alții. Armele hoților sunt minciuna și dezinformarea. Arma noastră fatală pentru ei e ADEVĂRUL!”, a comentat Năstase.

Tot la Sălcuța, după ce și-a exprimat indignarea pentru că mai mulți săteni erau gata să meargă la mitingul organizat de PSRM, Năstase a dat buzna peste niște bărbați, provocându-i să discute despre Maia Sandu și miliardul furat.

„Iată omul acesta pecetluiește destinul unui copil. Iată copii iștia care vin astăzi la biserică vor avea un destin pecetluit de niște… de niște oameni dezinformați, niște oameni care probabil nu știu nici măcar să citească”, a argumentat Năstase.Categorii:Politică

Etichete:, ,

3 răspunsuri

  1. Nastase este un nerusinat, un individ care stie numai sa vorbeasca, dar iin practica demonstreaza ca el nu e demn de sustinerea pe care o primeste de la oameni.

    Apreciază

  2. aiureli. nastase e ca vacarul care se supara pe sat. daca ar fi mers la mitingul lui, erau oameni buni, destepti, inteligenti. daca merg la alte mitinguri, sunt prosti, analfabeti etc.

    Apreciază

  3. nu va jucati cu focul. uitativa ce face dondon totul in rosu, degraba va face unire cu donbasul, la guvernati le este in cot de toate asetea

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.