Programul „Prima Casă”: Sute de familii și tineri necăsătoriți și-au procurat locuință

Peste 800 de familii şi tineri necăsătoriţi şi-au procurat o locuinţă prin intermediul programului „Prima Casă”. Alte 44 de cereri sunt analizate.

Foto: gov.md

Datele Organizației pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii mai arată că peste 90 de împrumuturi au fost perfectate în cadrul programului „Prima Casă 2”, iar aproape 200 – prin programul „Prima Casă 3”.

Suma garanțiilor este de peste 190 de milioane de lei, iar valoarea creditelor acordate ajunge la 380 de milioane de lei.

Cele mai multe locuințe procurate prin intermediul programului „Prima Casă” sunt din municipiul Chișinău, urmat de oraşul Bălţi, Cahul, Ungheni şi Comrat. Programul de stat „Prima casă” a fost lansat pe 26 martie.Categorii:Economie

Etichete:

3 răspunsuri

  1. In premiera avem parte de un proiect elaborat de guvernare ce asigura un viitor mai bun, tot mai multi tineri acced la el pentru conditii bune de accesare.

    Apreciază

  2. Cu asa facilitati si cu asa sprijin din partea statului, numai un debil n-ar profita de acest program. Cred ca sa nu avut Maia Sandu locuinta cumparata din miliard, la sigur aplica si ea la proiect.

    Apreciază

  3. Cunosc multe familii care au participat la acest program, deja sunt la casele lor și achită cât achitau și chiria, doar că aici e casa lor.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.