PCRM propune verificarea activității fundațiilor de caritate ale lui Plahotniuc și Dodon

Partidul Comuniștilor propune crearea unei „Comisii parlamentare speciale pentru identificarea surselor de finanțare ale unor astfel de fundații de binefacere precum „Edelweiss” a lui Vlad Plahotniuc și „Din suflet” a „Primei Doamne” Galina Dodon”, notează Infotag.

Foto: politics.md

Despre aceasta se arată într-o declarație a PCRM privind concluziile comisiei pentru analiza activității în Moldova a Fundației „Open Dialog” precum că aceasta „a activat în înţelegere cu serviciile secrete ale Rusiei împotriva intereselor Moldovei”.

Comuniștii sunt convinși că concluziile comisiei, susținute și de către Partidul Socialiștilor, „sunt imparţiale” pentru a convinge populația că Federația Rusă și serviciile speciale ale acesteia creează prin intermediul organizațiilor neguvernamentale subordonate o rețea de agenți de influență în Moldova cu scopul de a încerca să dezechilibreze țara de pe „pilonul parcursului european” și să o întoarcă sub influența Rusiei”.

În opinia lor, pentru Parlament este mult mai important să investigheze activitatea sus-numitor fundații de caritate, „suma banilor din conturile cărora depășește posibilitățile Moldovei întregi, unde businessul este împiedicat, iar numărul agenților economici este în continuă scădere”.

„Acest lucru poate însemna că «Edelweiss» și «Din suflet» sunt finanțate din miliardul furat, precum și din străinătate și sunt folosite de Partidul Democrat și Partidul Socialiștilor în scopuri electorale”, consideră comuniștii, care sunt gata să participe la activitatea comisiei parlamentare speciale.Categorii:Politică

Etichete:, , , , ,

2 răspunsuri

  1. Sunt dovezi ca Open Dialog are legatura cu serviciile secrete rusesti si a finantato pe Maia Sandu si Andrei Nastase chiar si Kozlovska a confirmat ca lea achitat avionul.

    Apreciază

  2. Pe ale lui Dodon nu trebuie mult de verificat și așa e clar – banii vin din Rusia.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.