Partidul ȘOR: Sandu și Năstase pregătesc un război civil după alegerile din februarie, similar celui din aprilie 2009

Violențe de la Veneția și Torino demonstrează că liderii așa-numitelor partide pro-europene – Maia Sandu și Andrei Năstase pregătesc scenarii îngrijorătoare pentru moldoveni și anume provocarea unui război civil după ce vor pierde alegerile parlamentare din februarie 2019.

Foto: partidulsor.md

Reprezentanții Partidului Politic „ȘOR” au prezentat marți, 27 noiembrie, în cadrul unei conferințe de presă, dovezi incontestabile care demonstrează că provocările din Italia au fost bine organizate și dirijate. Membrul Partidului „ȘOR” Dinu Țurcanu a accentuat similitudinea dintre aceste evenimente și pregătirile pentru protestele violente din aprilie 2009.

„Ce încearcă acum să producă este nimic altceva decât că în cazul unui eșec electoral, pe care în mod sigur îl vor avea, nu este exclus că aceste grupări criminale să destabilizeze situația și să provoace un război civil. Se pregătește opinia publică pentru un asemenea scenariu”, a declarat Dinu Țurcanu.

În acest context, el a menționat că Partidul ȘOR este singura formațiune politică din Republica Moldova care a depășit geopolitica. „Pentru noi a face politică înseamnă ca copii în satele noastre să nu umble desculți iarna, dar nu să facem asemenea provocări”, a mai arătat Dinu Țurcanu, chemând politicienii să nu admită degenerarea situației până la una similară celei cu care se confruntă Ucraina.

„Forțele politice să dezbată idei, nu să confrunte oameni”, a îndemnat reprezentantul Partidului ȘOR.

De asemenea, vicepreședinta Partidului ȘOR, Marina Tauber, a declarat că formațiunea pe care o reprezintă va depune toate eforturile pentru a evita vărsarea de sânge și pentru ca moldovenii să poată trăi fericiți și în bunăstare la ei acasă. „Noi nu suntem pentru Europa sau Rusia, dar ca în țara noastră să nu curgă sânge. Oare eu chiar nu înțeleg unde se îndreaptă lucrurile? Noi vom lupta în primul rând pentru oameni”, a dat asigurări Marina Tauber.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:, ,

3 răspunsuri

  1. Morari e cu dinsii ea stie bine ce trebuie sa faca.

    Apreciază

  2. Te poti astepta de la Nastase la asa prostii avind in vdere cit de disperati sunt ei.

    Apreciază

  3. Nici nu e de mirare, Maia cu Năstase nu doar de asta sunt capabili! Trebuie izolați acești oameni, ne dă de rușine poporul!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.