Percheziții în sudul Moldovei: droguri, bani, arme și cartușe

Oamenii legii au efectuat ieri un șir de percheziții în raionul Cahul, la domiciliile și automobilele membrilor unui grup criminal organizat, specializat în circulația ilegală a drogurilor în sudul țării.

Foto: mai.gov.md

În cadrul perchezițiilor desfășurate de către procurori au fost depistate și ridicate 6 pachete de tip zip loc cu o substanță vegetală în ele (сonform datelor preliminare – marihuana) destinată pentru înstrăinare, un pistol de model CZ75; un pistol de model Zigzela; un pistol traumatic; o carabină de model Remington; о armă cu țeavă lisă fără careva semne de identificare; un pumnal; 50 de cartușe calibu 9 mm; 50 de cartușe calibru 5,6 mm; două cartușe calibu 5,45; cinci cartușe calibru 7 mm; 4 stații portative, bani în sumă de 8000 lei și 1250 de dolari SUA, obținuți în urma înstrăinării ilegale a drogurilor.

Conform datelor preliminare armele, munițiile și dispoziții tehnice sus-indicate au fost utilizate pentru săvârșirea diferitor infracțiuni.

În prezent, procurorii efectuează măsuri de urmărirea penală pentru depistare tuturor membrilor grupului criminal organizat și infracțiunilor comise de către aceștia.

În cazul în care instanța de judecată va stabili vinovăția persoanelor acuzate, care se află în stare de arest, acestea riscă o pedeapsă cu închisoare pentru circulația ilegală a drogurilor, în scop de înstrăinare, de la 7 la 15 de ani.

Reclame


Categorii:Societate

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.