Peste 550 de mii de pensionari vor primi câte 600 de lei, în ajun de sărbători

Persoanele care au o pensie mai mică de 2 mii de lei, vor primi un ajutor financiar unic din partea statului în sumă de 600 de lei. Astfel, pensionarii vor avea un venit suplimentar în ajunul sărbătorilor de iarnă. Respectivul proiect de lege a fost aprobat astăzi de Guvern.

Foto: pensiata.ro

De ajutor vor beneficia circa 553 mii de persoane. Majoritatea – peste 400 de mii sunt beneficiari de pensii pentru limită de vârstă. Ceilalți, sunt beneficiari de pensii de dizabilitate, pensii de urmaș, iar aproximativ 600 de persoane sunt militarii în termen sau membri ai familiilor acestora.

Suportul unic va fi acordat pensionarilor în luna decembrie curent. În acest scop, din bugetul de stat vor fi alocate circa 335 milioane de lei.Categorii:Societate

Etichete:,

3 răspunsuri

  1. Pensionarii au noroc de Plahotniuc, ca el a venit cu aceasta initiativa, ca de altfel, nimeni nu-i mai baga in seama pe cei in virsta.

    Apreciază

  2. Nu e ăru deloc, păcat că Maia Sandu și Năstase îl atacă pe Plahotniuc precum acesta a majorat pensiile și salariile oameilor.

    Apreciază

  3. Acest ajutor pentru jumate de milion de pensionare este foarte considerabil in perioada rece a anului, prin asa initiative se demosntreaza grija pentru oameni.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.