Cel mai important „actor” al Târgului de Crăciun a ajuns la Chișinău

Cel mai important „actor” al Târgului de Crăciun  pomul de sărbătoare, adus din munții Bucovinei, a ajuns sâmbătă la Guvern și a fost întâmpinat de către premierul Pavel Filip. Bradul are o înălțime de circa 20 de metri și va fi decorat cu peste 46 de mii de luminițe LED.

gov.md

Pomul de Crăciun a fost transportat pe artera principală a capitalei, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, însoțit de un alai format din orchestră, Moși Crăciuni și călăreți. Astfel, în premieră, ceremonia de aducere a bradului s-a desfășurat ca în marile orașe europene.

„Acest lucru înseamnă că și orașul Chișinău se aliniază la capitalele europene. Îmi pare bine că al doilea an consecutiv pomul de Crăciun este oferit cu multă generozitate de către prietenii și colegii noștri din România. Acesta este încă un simbol care arată legătura strânsă dintre Republica Moldova și România”, a spus prim-ministrul.

Pavel Filip a menționat că avem nevoie de mai mult pozitivism, de mai multe evenimente frumoase, avem nevoie ca oamenii sa-și ia un răgaz ca să se odihnească și să se bucure împreună cu noi toți, aici, acasă – „Acasă de Crăciun”.

Târgul de Crăciun va fi inaugurat pe 15 decembrie. Este al doilea an consecutiv când Guvernul organizează acest eveniment.

Reclame


Categorii:Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.