Dodon l-a felicitat pe premierul interimar al Armeniei cu ocazia victoriei covârșitoare la alegerile parlamentare anticipate

Președintele Igor Dodon l-a felicitat pe prim-ministrul interimar al Armeniei, liderului blocului politic „Pasul meu”, Nikol Pașinian,cu prilejul victoriei covârșitoare obținute în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 9 decembrie.

Igor Dodon. Foto: fb.com/dodon.igor

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Dodon menționează că evenimentele ce se desfășoară înArmenia, din luna aprilie curent, sunt urmărite cu un interes sporit înRepublica Moldova.

„Consider că după stabilizarea situației din această țară,relațiile dintre Moldova și Armenia vor trece la o nouă etapă și vor cunoaște odezvoltare mai dinamică în interesul ambelor popoare”, a scris Dodon.

Alianţa „Pasul meu” a premierului interimar al Armeniei,Nikol Pașinian, a câştigat 70,4% din voturi pe baza rezultatelor din toatesecţiile de votare. Pașinian a demisionat în octombrie, astfel încâtParlamentul să poată fi dizolvat pentru alegerile anticipate, dar a rămaspremier interimar.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.