Petru Bogatu: PLDM e ca și mort, dar avea o șansă

PLDM este un partid mort, dar totuși avea o șansă să supraviețuiască dacă accepta oferta Convenției Euro-Unioniste de a intra într-un bloc electoral comun al adepților Unirii cu România. Opinia a fost exprimată de către comentatorul politic Petru Bogatu într-o însemnare pe Facebook.

Tudor Deliu, președintele PLDM. Foto: fb.com/PLDMoldova

„PLDM, consimțind, sub presiunea PAS și PPDA, să NU participe la alegeri în calitate de «concurent electoral», este ca și mort. Avea, totuși, o șansă să supraviețuiască dacă accepta oferta Convenției Euro-Unioniste de a intra într-un bloc electoral comun al adepților Unirii cu România”, a opinat Petru Bogatu.

Amintim că PLDM a ales să meargă la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 cu blocul ACUM, condus de tandemul Sandu-Năstase. Decizia a fost luată duminică, 9 decembrie, la ședința Consiliului Național Politic al PLDM.Categorii:Opinii

Etichete:, , , ,

3 răspunsuri

  1. Eii pisdet, Bogatu a descoperit America, de parca noi nu stim ca dupa ce au furat miliardul, liberal-democratii nu mai apar in sondaje. De asta acum se lingusesc cu Maia, pentru ca sa mai poata ajunge la putere si sa mai fure.

    Apreciază

  2. Dacă vorbim doar de PLDM, dar dacă vorbim de toate partidele lui Filat și Țopa, ca PAS, PPDA și PLDM , au șanse să ne fure din nou de un miliard.

    Apreciază

  3. Partidul hotilor din care si Maia face parte, mai lasati jalea asta ca ei sunt hotii si tilhari ce in frunte cu Filat au furat de au rupt.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.