Blocul electoral „ACUM” s-a lansat oficial în lupta pentru putere

PPDA și PAS au semnat duminică, 16 decembrie, acordul de constituire a blocului electoral „ACUM Platforma DA PAS” pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. PLDM a anunțat că va merge împreună cu blocul „ACUM” la parlamentare. De asemenea, liberalul Dorin Chirtoacă a declarat în cadrul unei conferințe de presă că PL se va alătura blocului electoral la alegerile din 2019.

privesc.eu

„Formalizarea acestui bloc electoral o facem în strictă conformitate cu legislația, constituția și dorința populației Republicii Moldova călăuzite de ideea unirii și a tot ceea ce înseamnă meritocrație și integritate. Modul în care am acționat în cele două scrutine: prezidențial și municipal, ne permit să spunem că nimic nu poate sta în calea dorinței noastre de libertate cu o justiție și economie funcțională. Pentru aceasta avem nevoie de foarte multă muncă și dăruire. Ei vor încerca să ne dezbine, să ne discrediteze, dar nu au nicio șansă în fața solidarității și unității”, a declarat liderul PPDA, Andrei Năstase.

„Această unitate a fost testată în câteva scrutine pe parcursul a doi ani. Ne unește scopul de a pune Republica Moldova pe făgașul normal și dorința de a construi o societate cu adevărat democratcă. Ne unește angajamentul de a scăpa de tot felul de hoți și corupți. Trebuie să mergem și să transmitem speranța și încrederea noastră tuturor. Atunci o să reușim! ACUM învingem”, a declarat președinta PAS, Maia Sandu.Categorii:Fără categorie

Etichete:, , ,

3 răspunsuri

  1. S-au lansat în cursa pentru bani și putere! Și nu în cursa de a aduce beneficiu poporului și pe final să mai fure un miliard!

    Apreciază

  2. oficial cei care au guvernat azi amagesc poporul ca ei sunt solutia

    Apreciază

  3. S-a lansat oficial blocul mafiei, ce a fost la Guvernare, a furat un miliard si vrea inca odata sa ajunga acolo, ca sa fure mai mult!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.