Dodon: Sunt sigur că vom putea elibera Moldova de euro-unioniști

„Strămoșii noștri au reușit să învingă acum 75 de ani, sunt sigur că și noi vom putea elibera Moldova de euro-unioniștii care au condus Republica Moldova din anul 2009”, a scris președintele Igor Dodon pe Facebook, după ce a participat la ședința Consiliului Republican al Uniunii Ofițerilor din Republica Moldova, al cărei membru este de mai mult timp.

fb.com/dodon.igor

Dodon susține că, în cadrul ședinței, preşedintele Uniunii Ofiţerilor, Victor Gaiciuc, a făcut bilanțul activității pentru anul 2018 și a relatat despre acțiunile care au fost organizate în vederea marcării Anului Ștefan cel Mare și Sfânt. De asemenea, au fost trasate obiectivele pentru anul viitor.

„Având în vedere că în anul 2019 vom marca aniversarea a 660-a a întemeierii Țării Moldovei precum și 75 de ani de la eliberarea Moldovei de fasciști, în cadrul operațiunii Iași-Chișinău, am îndemnat ofițerii să elaboreze un plan de acțiuni în vederea marcării acestor evenimente”, a scris șeful statului.

„Am apreciat înalt activitatea Uniunii Ofiţerilor. Am propus ca un reprezentant al organizației să fie inclus pe listele partidului pro-prezidențial PSRM. În unanimitate a fost înaintat Generalul de brigadă Victor Gaiciuc”, a precizat președintele Dodon.Categorii:Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.