Ghimpu face harcea-parcea din „binoame”

Președintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu, s-a supărat foc pe capii blocului ACUM, condus de tandemul Maia Sandu și Andrei Năstase. Totodată, fruntașul liberal lovește și în așa-zisul binom Plahotniuc-Dodon, pe care îl vrea debarcat de la guvernare.

Mihai Ghimpu. Foto: fb.com / Mihai Ghimpu

Ghimpu, care nu este primit sub nicio umbrelă politică în pragul noilor alegeri parlamentare, și-a vărsat amarul pe toate „binoamele” din marea politică de pe Bâc. Într-o însemnare acidă pe Facebook, Ghimpu ajunge la concluzia că „PL vine în următorul Parlament fără discuții”.

Reproducem integral frământările fruntașului liberal, fără „ingerințe” în ortografie și semne de punctuație.

Debarcarea binomului Plahotniuc-Dodon se poate face adunând vot cu vot, blocul MUCA (ACUM inversat) nu are cum aduna toate voturile, pentru că și ei sunt copiii oligarhilor și multă lume nu va vota pentru ei. La fel, nu vor vota sau nu vor ieși la vot și 90% de unioniști, pentru că obiectivul nostru este UNIREA cu Țara-Mamă, România, cu atât mai mult că AD-ul (DA) i-a alungat public din PMAN pe unii unioniști, care vroiau să protesteze și ei alături de „Platforma Civică”.

În concluzie și nu pentru prima dată consider, că acest bloc ACUM, mai bine zis MUCA, este la fel unul oligarhic, de orientare pro-rusă și n-are nimic pro-UE, decât folosirea acestui obiectiv, întrucât direcția pro-Rusia este ocupată de PSRM și PCRM…

Având în vedere „decizia” orgolioasă și îngâmfată luată de Năstase și Sandu față de participarea PL împreună cu blocul ACUM, consider că PL trebuie neapărat să participe în alegerile din 24 februarie, în primul rând pentru a promova UNIREA cu România, iar în al doilea rând pentru a aduna voturile unioniștilor și ale celor care nu susțin blocul ACUM. 

PL vine în următorul Parlament fără discuții, nu vă orientați după sondajele lui Dodon-Năstase-Plahotniuc. Votați PL, UNIREA și doar UNIREA ne va scăpa de toți oligarhii și de toate chinurile aduse de cei, care mănâncă fără nici un pic de rușine și ultima felie de pâine a celor, care duc lipsa pâinii.
Refuzul lui Năstase – Sandu și Alianțele din 2009 încoace cu PLDM – Vlad Filat și PDM – Vlad Plahotniuc, care au compromis cursul european prin furtul miliardului și instaurarea dictaturii de azi au demonstrat, că PL nu poate conta în lupta pentru binele oamenilor, pentru UNIREA cu Țara-Mamă, România, pe alte partide, decât pe propriile forțe.

P.S. Decizia ACUM de a participa în alegerile din 24 februarie doar cu candidații săi, respingând înțelegerea cu Președintele PL Dorin Chirtoacă nu exclude faptul, că blocul MUCA va face coaliție după alegeri fie cu PDM, fie cu PSRM, numai să-și elibereze patronii, care i-au mandatat anume pentru acest lucru, investind în ei și foarte-foarte mulți euro. Da, Libertatea costă mult…Categorii:Politică

Etichete:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.