Foto / Ilan Șor a făcut o baie de mulțime după ce partidul său s-a înregistrat la alegerile parlamentare

Ilan Șor a făcut o baie de mulțime, joi, după ce împreună cu colegii săi a depus actele pentru înregistrarea la alegerile parlamentare din luna februarie 2019.

partidulsor.md

Primarul de Orhei a fost așteptat de mii de simpatizanți la ieșire după depunerea actelor. Oamenii i-au scandat numele minute în șir, au dorit să pozeze împreună cu el și au avut doar cuvinte de laudă.

Ilan Șor le-a promis că participarea Partidului ȘOR la alegeri reprezintă o filă nouă în istoria politică a Republicii Moldova. El a precizat că scopul participării la alegeri este să implementeze în toate localitățile din țară proiectele de succes de la Orhei și Jora de Mijloc. De asemenea, Ilan Șor le-a promis orheienilor că după ce va prelua mandatul de deputat, va continua să sprijine dezvoltarea Orheiului, potrivit unui comunicat al formațiunii.

Partidul Politic „ȘOR” a depus joi, 27 decembrie, actele pentru înregistrarea în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Lista de candidați pe circumscripția națională este condusă de liderul Partidului ȘOR, primarul de Orhei, Ilan Șor. Lista include reprezentanți ai majorității regiunilor țării, oameni de diferite profesii și ocupații, iar 41% sunt femei.
Categorii:Actualitate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.