Partizanii lui Usatîi s-au lansat în lupta pentru putere

„Partidul Nostru” (PN) va înainta 17 candidaţi care vor participa la alegerile parlamentare în circumscripţiile uninominale şi lucrează la lista naţională. Anunţul a fost făcut de vicepreşedinta formaţiunii, Elena Panuş.

ru1.md

Potrivit Infotag, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, ea a spus că PN îşi va înainta candidaţii în special la nordul republicii şi la Chişinău.

Un alt vicepreşedinte al PN, Ilian Caşu, a spus că „partidul nu va merge la cetăţeni cu hrişcă şi conserve, ci cu promisiunea că va lucra cinstit în apărarea intereselor lor”.

La Edineţ va fi înaintată Elena Panuş, la Rîșcani va fi înaintat primarul oraşului, Victor Bogatco, la Glodeni – primarul Stela Mutu, la Drochia – primarul Nina Cereteu, la Soroca – pedagogul Anastasia Televco, la Florești – inginerul Ludmila Crîjanovscaia, la Fălești – pedagogul Alexandru Severin, la Leova – funcţionarul Sergiu Butuc, la Cantemir – funcţionarul Valeriu Cimpoieș, în circumscripţiile 42, 43 și 44 vor fi înaintaţi Roman Ciubaciuc, Sergiu Renţa și, respectiv, Dumitru Melinte. La Chișinău vor candida trei reprezentanți ai NP – jurnalistul Dumitru Ciubaşenco, medicul Sergiu Urecheanu și Ilian Caşu. La Bălți, PN va propune doi candidați – pedagogul Ivan Osoianu și vicepreședinta PN, Elena Griţco.

Dumitru Ciubaşenco a menţionat că lista pe circumscripţii uninominale probabil că va fi extinsă în urma unor consultări.

„În ceea ce privește lista naţională, aceasta va fi prezentată la o conferință de presă de președintele PN, Renato Usatîi”, a subliniat el.

Potrivit lui Ciubaşenco, PN nu participă la referendumul care va avea loc în aceeaşi zi cu alegerile.

„Aceasta este o nouă escrocherie a guvernării și noi nu participăm la aşa ceva, Le propunem şi susţinătorilor noștri să urmeze acest exemplu”, a declarat vicepreședintele PN.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.