Zeci de mii de locuitori din UTA Găgăuzia și din zona de Nord a țării, au participat la două concerte de excepție organizate, în premieră la Comrat și Bălți. Invitatul special al evenimentelor a fost îndrăgitul artist rus, Stas Mihailov. Oamenii au cântat și au dansat sub acordurile pieselor îndrăgite ale starului internațional.

Primul concert a avut loc în Sudul țării. La Comrat, în scenă a urcat și președintele Partidului Politic „ȘOR”, Ilan ȘOR care i-a felicitat pe locuitorii autonomiei. Totodată, el a menționat că Stas Mihailov susține primul său concert din acest an în Republica Moldova și anume în Comrat. În context, Ilan ȘOR le-a promis locuitorilor Găgăuziei că va moderniza toate localitățile din Republica Moldova, așa cum a făcut la Orhei.

„Dragi locuitorii ai Găgăuziei, acum trei ani am promis la Orhei că voi construi un oraș de vis, cu infrastructură dezvoltată. Și m-am ținut de cuvânt. Acum, vă promit că după alegeri vom schimba întreaga țară. Vreau să vă felicit cu sărbătorile de iarnă și să-i mulțumesc lui Stas Mihailov pentru că a susținut primul concert din acest an la Comrat. La mulți ani, Comrat. Ura!!!”.

La final, Ilan ȘOR a interpretat și piesa sa preferată alături de starul din Rusia.

Ulterior, îndrăgitul cântăreț s-a deplasat la Bălți, unde, de asemenea a adunat mii, sau chiar zeci de mii spectatori.

Ambele concerte sunt organizate în parteneriat cu Partidul Politic „ȘOR”. Stas Mihailov a bucurat recent și publicul de la Orhei când a susținut un concert la deschiderea celui mai mare Târg de Crăciun din Republica Moldova, organizat în cel mai mare parc de distracții din țară – „OrheiLand”.

Reclame