Năstase: Candidatura Maiei Sandu, un gest de respect pentru cei din diaspora

Candidatura politicienei Maia Sandu în circumscripția nr. 50 diaspora la Vest, cea care este și numărul unu pe lista blocului electoral ACUM DA PAS, este un gest de respect pentru cetățenii moldoveni stabiliți în statele europene. Opinia aparține liderului Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, exprimată la emisiunea „Ora expertizei” de la postul de televiziune Jurnal TV, transmite IPN.

Președinta PAS, Maia Sandu, susține că unul dintre motivele care au stat la baza alegerii este potențial enorm de voturi în circumscripția nr. 50. De asemenea, politiciana și-a motivat alegerea prin faptul că a fost candidata comună a celor două partide la precedentele alegeri prezidențiale și astfel a devenit mai cunoscută în diasporă.

„M-aș simți onorată să am votul acestor oameni. Am avut un vot foarte numeros la prezidențiale”, a spus Maia Sandu.

Andrei Năstase spune că decizia privind candidatura Maiei Sandu este una asumată de întregul bloc ACUM.

„Este și un gest de respect din partea noastră pentru cei care sunt acolo pentru că ne-am dorit ca ei să fie cât se poate de uniți, cât se poate de mobilizați și implicați”.

Despre circumscripția nr. 33 unde candidează însuși Andrei Năstase, politicianul spune că este singura unde și-ar fi putut înainta candidatura având în vedere că acolo își are locul de trai. De asemenea, în localitățile care fac parte din circumscripția nr. 33 Andrei Năstase spune că a avut un rezultat bun la alegerile locale din anul 2018.

Andrei Năstase a menționat că pe circumscripția pe care și-a anunțat candidatura mai există un pretendent independent la fotoliul de deputat cu un nume foarte asemănător cu al lui – Andrei Năstas. Politicianul consideră că asemenea candidați pot apărea în toate cele 51 de circumscripții uninominale. „A fost introdus un anonim de care presa nu poate da”, a menționat liderul PPPDA.

Miercuri, blocul ACUM și-a prezentat lista candidaților pe circumscripțiile uninominale din care fac parte 54 de pretendenți.Categorii:Politică

Etichete:, , , , ,

3 răspunsuri

  1. E un gest de lipsa de respect fata de ei, lucru confirmat si de catre cei din diaspora carora le-a fost furat unicul mandat.

    Apreciază

  2. Un gest de respect de a fura sansa sa schimbe si sa ajute situatia cei din diaspora, o smecherie neagra , asa procedeaza tilharii ce fac interesele lor proprii si nu a cetatenilor.

    Apreciază

  3. Geste de prostie, ea nu are încredere în oaemnii din diasporă, iar asta e grav de tot.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.