Năstase își varsă ura pe un potențial partener de alianță: „Am fost răscolit…”

Liderul PPDA, Andrei Năstase, mărturisește pe Facebook ce i s-a întâmplat în noaptea de Crăciun. Acesta a ținut să-și verse încă o dată ura pe cel care, după parlamentare, i-ar putea deveni partener de alianță. Este vorba de liderul PDM, Vlad Plahotniuc, despre care Năstase scrie că vrea „să ne ia bisericile și credința”.

Andrei Năstase. Captură video: jurnaltv.md

Reproducem integral mărturisirile scribului Năstase, care își stoarce cu talent băsmăluța de lacrimi în văzul tuturor.

După o noapte în care am fost răscolit, în toate felurile, de gânduri și de furia celui care nu poate pricepe de ce și în Sfintele Zile de Crăciun nu suntem ocoliți de insultele celor care astăzi stăpânesc Moldova și o batjocoresc, am decis, convins fiind că mă veți înțelege, să vă scriu câteva rânduri.

Am fost ieri Acasă, am stat cu Mama, la Mândrești. Ne-am vizitat apoi rudele, am povestit, am stat adunați lângă fierbințile sobe din cărămidă în care trosneau lemnele încinse de foc, am sorbit cu poftă borș scăzut, ne-am bucurat unii de ceilalți, de copiii noștri, am colindat și am fost colindați, am râs, ne-am simțit foarte bine, până când…

L-am văzut pe cel mai bogat, mai prefăcut și mai hidos personaj din această țară la unul din zecile de canale TV pe care-și revarsă zilnic minciunile, veninul, ura, propaganda și manipularea continuă. S-a filmat în fața altarului mănăstirii Curchi, chipurile evlavios, înconjurat de niște copii fără nici o vină. A făcut ceea ce vasalul său, Dodon, face de multă vreme. PÂNGĂREȘTE ALTARE!

L-am văzut cu toții mimând o smerenie despre care habar nu are ce este și nu o poate înțelege. L-am văzut filmat din toate unghiurile posibile, vorbind cu starețul, în toată „splendoarea” propagandei mediatice pe care i-o pot oferi cei care lucrează pentru el și pe care-i plătește regește din banii furați de la oameni.

În fața lui Dumnezeu toți suntem egali, ne spune Sfânta Scriptură, în fiecare duminică, ori de câte ori mergem să o ascultăm în bisericile pe care străbunii noștri le-au ridicat ca să știm cine suntem și care ne este credința. Iar el, cel care fură în fiecare zi, a dorit să ne arate cu impertinență că, o dată în an este egalul nostru, că ne seamănă, că este la fel cum suntem noi, oamenii.

În Sfânta zi de Crăciun, Plahotniuc ne-a disprețuit din nou! Și-a regizat o falsă întâlnire cu Dumnezeu. La fel cum tot el, cu fățărnicie și batjocură, și-a înscenat momentul când, alături de alți interlopi cu care fură, tâlhăresc și cer oamenilor taxe de protecție ne-a sfidat cu maneaua „miau și cucurigu!”, spunându-ne în față că toți banii furați de la oameni sunt la el.

Disprețul acestui individ față de oamenii acestei țări crește de la o zi la alta. Iar dacă el a decis să regizeze inclusiv Sfânta Zi de Crăciun pentru poporul pe care vrea să-l stăpânească și jefuiască în continuare, atunci este foarte limpede, pentru mine cel puțin, că acest om nici Dumnezeu nu are.

Pentru că dacă ar fi avut, astăzi, în Moldova atât de dragă nouă, am fi fost cu toții ACASĂ, lângă părinți și cu toți copiii aproape.

Să nu-i lăsăm să ne pângărească altarele!
Să nu-i lăsăm să ne ia bisericile și credința, așa cum ne-au luat deja aproape tot!

Atât ne-a mai rămas, din toate cele ale noastre. Să le păstrăm și să le apărăm cu demnitate pentru că în jurul lor, NOI, oamenii buni, drepți, cinstiți și curajoși, ne vom lua țara înapoi de la cei care, iată, o batjocoresc chiar și în Sfântă zi de Crăciun!

Doamne Ajută!

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:, ,

5 răspunsuri

 1. De ce Nastase nu vrea sa spuna cum a fost recent in Mitropolia din Bucuresti si-si facea campanie acolo?

  Apreciază

  • Aici e ca în bancul cu fata popii, care, cică, era curvă… Popa nici nu avea fată, dar până toţi se vor dezmetici…

   Apreciază

   • …În plus, Biserica Ortodoxă Română nici nu are vreo structură, care s-ar numi Mitropolia din Bucureşti, dar, deoarece e criză mare de oameni inteligenţi, plătim şi denişii…

    Apreciază

 2. Borsul scazut de aceia si e scazut, ca nu poate fi sorbit. 🙂

  Apreciază

 3. Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk în ESENȚĂ nu poate niciodată fi aliat cu Maia Sandu și Andrei Năstase. Talpa Iadului Plahotniuk și protejatul lui, jidanul HOȚ Ilan Șor au o singură cale – LA ÎNCHISOARE!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.