Un chișinăuian a prădat instituții de învățământ și spitale de cel puțin 11 ori

Un chișinăuian de 38 ani a fost reținut de oamenii legii pentru comiterea mai multor furturi din instituțiile de învățământ și spitale. Anterior, individul s-a dovedit a fi judecat pentru infracțiuni similare.

politiacapitalei.md

Potrivit informaţiilor constatate de polițiști, bănuitul a comis cel puțin 11 furturi pe parcursul lunilor octombrie-decmbrie, din sectorul Botanica al capitalei. În cadrul audierilor, individul și-a recunoscut vinovăția, comunicând forțelor de ordine că pătrundea în birourile de serviciu prin acces liber și profitând de faptul că victimele lăsau bunurile personale la vedere și le sustrăgea. Astfel, prin acțiunile sale a cauzat un prejudiciu părților vătămate în sumă de circa 43.000 de lei.

Suspectul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție Chișinău. În prezent, acesta este cercetat pentru furt, care, conform legislației în vigoare, se pedepsește cu amendă în mărime de la 32.500 la 67.500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la patru ani.Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.