Blocul ACUM îndeamnă cetățenii să semneze pentru susținerea candidaților săi

Reprezentanții Blocului ACUM, format de PAS și Platforma DA, au lansat un apel pentru cetățeni să semneze pentru susținerea candidaților din partea Blocului pentru a fi înscriși în cursa electorală.

Într-o conferință de presă, președinta PAS, Maia Sandu, a menționat că locuitorii capitalei care susțin candidații Blocului ACUM și care încă nu au semnat pentru sprijinirea unui candidat pot să o facă la oficiile formațiunilor PAS și PPDA din Chișinău, iar cei care locuiesc în regiuni – la reprezentanții ACUM care vor colecta semnături în localitățile din țară, transmite IPN.

Fruntașa PAS Maia Sandu a atenționat cetățenii să fie atenți și să verifice numele candidatului și formațiunea politică indicată în listele de semnături, dacă întradevăr sunt de la Blocul ACUM. Deoarece, potrivit Maiei Sandu, au fost semnalate cazuri în care reprezentanții altor formațiuni colectau semnături spunându-le oamenilor că sunt de la Blocul ACUM, când de fapt colectau semnături pentru candidații altor formațiuni politice.

Maia Sandu a apreciat faptul că diaspora s-a înregistrat într-un număr mare pe site-ul alegator.md. De asemenea, lidera PAS a făcut un apel către alegători să susțină petiția lansată de unii reprezentanți ai diasporei pentru deschiderea suplimentară a cel puțin 28 de secții de vot în afara țării, pe lângă secțiile de vot deja programate. Maia Sandu susține că, pentru a exista un proces electoral în condiții normale, este nevoie ca în afara țării să fie deschise aproximativ 150 de secții de votare.

Reprezentanții Blocului ACUM au informat cetățenii că a fost deschis contul electoral al Blocului, iar simpatizanții pot dona bani pentru susținerea Blocului electoral format din PAS și PPDA, datele bancare pentru transfer sunt publicate pe site-ul http://www.acum.md , iar cei care vor să doneze bani în numerar o pot face în continuare la oficiile PAS și PPDA.Categorii:Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.