Ministerul Economiei şi Infrastructurii, prin intermediul Administraţiei de Stat a Drumurilor a oferit Primăriei Chişinău tehnică şi muncitori pentru deszăpezirea drumurilor municipiului.

Pe teritoriului oraşului Chişinău, activează la deszăpezire 7 utilaje – 3 pentru sectorul Ciocana, 2 pentru Centru şi 2 pentru Botanica, notează TVR Moldova.

Pentru deszăpezirea drumurilor din fiecare sector al municipiul Chişinău au fost create echipe mixte. Din acestea echipe fac parte colaboratorii Ministerului Economiei şi Infrastructurii, Administraţiei de Stat a Drumurilor, Inspectoratului Naţional de Patrulare, Inspectoratului de Poliţie şi Departamentului Trupelor de Carabinieri.

În cazul situaţiilor excepţionale, blocaje din cauza zăpezii, cetăţenii pot apela la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, la numărul de telefon 022-73-85-45 sau la Serviciul 112. Imediat ce a fost primită sesizarea, echipajele mixte, inclusiv militari, vor interveni în cel mai scurt timp pentru a oferi ajutor.

Reclame