Încă o vizită în R. Moldova a unui înalt responsabil al OSCE

Preşedintele Adunării Parlamentare a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (AP OSCE), George Tsereteli, vizitează Republica Moldova în perioada 20-23 ianuarie.

George Tsereteli

Programului vizitei include întrevederi cu preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, preşedintele Igor Dodon şi premierul Pavel Filip.

George Tsereteli va mai discuta cu preşedintele delegaţiei Parlamentului Republicii Moldova în AP OSCE, Sergiu Sârbu, şi membrii acestei delegații.

El se va mai întâlni cu ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, şi cu ministrul Justiţiei, Victoria Iftodi, notează Infotag.

Amintim că, pe parcursul acestei săptămâni, într-o vizită în Republica Moldova s-a aflat și noul președinte în exercițiu al OSCE, ministrul slovac de Externe Miroslav Lajcak, care s-a întâlnit cu oficialitățile de la Chișinău și cu liderii administrației separatiste de la Tiraspol, făcând declarații cu privire la negocierile în problema reglementării conflictului din Transnitia.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:, ,

1 răspuns

  1. Conflictul transnistrean poate fi rezolvat doar după retragerea armatei srăine de pe teritoriul nostru, iar pentru asta este nevoie de implicarea partenerilor noștri, singuri avem puține șanse.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.