Sute de oameni, în fața Președinției RM. Dodon: În lunile următoare vor fi peste 10 mii

Peste 1500 de cetățeni au venit astăzi în fața Președinției R. Moldova pentru a exprima susținere șefului statului și a lansa Mișcarea populară patriotică în sprijinul președintelui țării.

fb.com/dodon.igor

„I-am salutat pe toți cei prezenți și le-am mulțumit pentru sprijinul acordat, care este foarte important pentru mine, deoarece îmi confirmă faptul că poziția politică a Președinției este corectă și trebuie să fiu consecvent în apărarea valorilor pe care le promovez”, a scris președintele Igor Dodon pe Facebook.

În adresarea sa către cetățeni, Dodon subliniat că „a susține astăzi Președinția înseamnă a susține valorile fundamentale, precum statalitatea și neutralitatea Republicii Moldova, identitatea moldovenească și relațiile interetnice pașnice, relațiile externe echilibrate între Vest și Est, religia creștin-ortodoxă și instituția familiei tradiționale, care este garantul continuității noastre ca popor”.

„Sunt ferm convins că Mișcarea populară patriotică din Republica Moldova va deveni un instrument social eficient întru protejarea valorilor pe care le-am menționat. Membrii Mișcării vor sta la garda acestora și vor reprezenta nucleul patriotismului moldovenesc. Mă bucur că o asemenea mișcare s-a format în jurul președintelui și a ideilor pe care le promovez”, a mai scris Dodon.

Șeful statului și-a exprimat convingerea că în lunile următoare numărul membrilor Mișcării va ajunge la peste 10 mii de oameni.Categorii:Actualitate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.