Previziunile apocaliptice ale lui Plahotniuc: Ce se poate întâmpla dacă opoziția va veni la guvernare

Cetăţenii Moldovei sunt capabili să analizeze tot ce s-a făcut în cei trei ani de guvernare a PDM, precum şi ce poate pierde ţara, dacă la conducere vor veni alţii, susţine preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc.

Vlad Plahotniuc. Foto: publika.md

Potrivit Infotag, vineri, la evenimentul de lansare a campaniei electorale, desfăşurat în curtea sediului partidului, el a spus că PDM porneşte în campanie „cu capul sus”, deoarece despre calitatea activităţii sale în perioada de guvernare „arată faptele, nu vorbele”.

„Împreună cu echipa PDM, cu Guvernul, cu consilierii, administrația locală și primarii am obținut rezultate concrete, chiar dacă în 2016 puţini credeau în succesul nostru. PDM a reuşit să facă în trei ani mai mult decât toţi ceilalţi. Am reușit să facem drumuri noi în ţară, am crescut pensiile, am majorat salariile, am oferit ajutoare și compensații pentru nevoiași”, a enumerat Plahotniuc.

Potrivit lui, membrii partidului s-au întâlnit cu locuitorii din toate raioanele republicii pentru a aduna informaţii despre nevoile şi problemele oamenilor, de aceea, „programul PDM este scris de cetăţeni”.

„Moldova nu-şi mai poate permite să facă experimente politice îndoielnice. Opoziţia nu are un program clar de guvernare, de aceea ea de pe acum se plânge de eşuarea rezultatului viitor. După alegerile din 24 februarie, PDM trebuie să fie şi va fi la guvernare, iar ţara va continua să se dezvolte eficient. PDM este singurul partid care poate menține ordinea în țară și progresul economic pe care îl înregistrează astăzi Republica Moldova”, susţine Plahotniuc.

Potrivit lui, „în Moldova urmează doar vremuri bune, deoarece anii grei ai reformelor dureroase au trecut deja”.

„Partidul este obligat să obţină o victorie cinstită şi convingătoare în alegerile parlamentare ca să poată reveni în linişte la muncă pentru a obține noi rezultate”, a subliniat Plahotniuc.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.