Recidivist cercetat penal pentru furt la Chișinău

Ofițerii de investigație a sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, au reținut un bărbat de 41 ani, locuitor al capitalei, pentru sustragerea unei scurte din incinta unui magazin.

politiacapitalei.md

Dispeceratul Inspectoratului Râșcani a fost alertat în seara zilei de 13 ianuarie de o femeie, care s-a plâns că i-a fost sustrasă scurta. La fața locului, polițiștii au stabilit că bunul sustras aparține unei angajate în vârstă de 37 ani, care activează în magazin, scurta fiind lăsată fără supraveghere. Prejudiciul cauzat victimei constituie 1.490 de lei.

În urma acțiunilor de investigații demarate de forțele de ordine, suspectul a fost reținut și condus la inspectorat pentru audieri și stabilirea circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale, individul și-a recunoscut vinovăția, comunicând polițiștilor că la momentul comiterii infracțiunii se afla în stare de ebrietate. Anterior, bărbatul a fost judecat pentru infracțiuni similare, iar în vara anului 2018 a fost eliberat din detenție.

În prezent, bănuitul este cercetat penal pentru furt, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32.500 de lei la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 ore la 240 ore sau cu închisoare de până la 4 ani.Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.