Mocanu: Vom pleda în următorul Parlament pentru o nouă republică

Partidul Mișcarea Populară Antimafie va pleda pentru o nouă republică, dacă ajunge în următorul Parlament. Declarația aparține liderului formațiunii, Sergiu Mocanu. În opinia lui, statul Republica Moldova a eșuat, transmite IPN.

„Noi avem un proiect de țară și când spun un proiect de țară nu mă refer la Republica Moldova. Noi Republica Moldova o considerăm un instrument cu care putem realiza visul nostru de civilizație umană și europeană, pe care îl putem realiza într-un proiect național românesc”, a declarat Sergiu Mocanu la emisiunea „Adevărul Live”. Potrivit lui, statul Republica Moldova a eșuat.

De asemenea, Sergiu Mocanu exclude varianta de a se retrage din cursa electorală în favoarea altor concurenți electorali.

Totodată, liderul Mișcării Populare Antimafie a menționat că nu și-a dorit această campanie electorală și că a făcut apel către forțele politice să boicoteze acest scrutin, însă propunerea lui nu a dat rezultate.

Partidul Politic Mișcarea Populară Antimafie participă în alegerile parlamentare doar pe circumscripția națională. Președintele formațiunii susține că va continua lupta împotriva mafiei, așa cum a făcut-o începând cu anul 2010.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.