O companie chineză, interesată să investească în tehnologia 5G în R. Moldova

Compania chineză ZTE este interesată să investească în implementarea tehnologiei 5G în Republica Moldova.

downloadzte.com

Despre aceasta reprezentanții companiei au anunțat astăzi, în cadrul întrevederii cu prim-ministrul Pavel Filip. Premierul a salutat intenția investitorului, menționând că promovarea noilor tehnologii, dar și implementarea unor proiecte de anvergură în acest sector sunt prioritare.

„O să aveți suportul necesar și toată deschiderea din partea echipei guvernamentale. Dacă o să depunem cu toții efort, vom vedea extinderea și dezvoltarea companiei ZTE în țara noastră”, a spus premierul.

În același timp, Pavel Filip a vorbit despre acțiunile Guvernului, orientate spre îmbunătățirea climatului de afaceri și atragerea companiilor străine în domenii strategice pentru țara noastră, precum este cel al telecomunicațiilor. De asemenea, prim-ministrul a precizat că sectorul tehnologiei informației și comunicațiilor este unul prioritar pentru Republica Moldova, iar impulsionarea activității antreprenoriale pe acest segment creează noi locuri de muncă și aduce beneficii concrete pentru oameni.

Reprezentanții companiei ZTE au vorbit despre planurile lor investiționale, menționând că acțiunile Guvernului încurajează noile investiții: „Interesul nostru de a veni în Republica Moldova derivă din stabilitatea și atractivitatea pe care ați creat-o dumneavoastră pentru mediul de afaceri.”

ZTE este o companie chineză cu afaceri în peste 160 de țări și un număr de circa 75 de mii de angajați.Categorii:Economie

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.