Ambasada SUA salută lansarea unui Cod de conduită pentru parlamentare

Ambasada SUA salută lansarea de către Comisia Electorală Centrală a unui Cod de conduită pentru alegerile parlamentare din 24 februarie și referendumul consultativ național.

Foto: jurnal.md

„Apreciem implicarea activă a Coaliției pentru alegeri libere și corecte în elaborarea unui cod care să reflecte standardele internaționale și cele mai bune practici pentru a contribui la asigurarea unui proces electoral echitabil, transparent și civilizat. Salutăm semnarea acestui cod de către partide și mass-media ca un act care demonstrează un angajament comun față de o campanie electorală care respectă libertatea de exprimare și întrunire și care respinge atacurile false, denigratoare sau personale împotriva concurenților electorali”, se spune într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA.

Ambasada SUA îndeamnă toate partidele politice și mass-media, inclusiv pe cei care au ales să nu semneze, să respecte principiile înscrise în Codul de conduită și legile și regulamentele care reglementează procesul electoral.Categorii:Actualitate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.