Chișinău: A doua zi niciun avion nu decolează și nu aterizează

Cel puțin 27 de zboruri au fost anulate, pe parcursul zilei de ieri și noaptea trecută, pe Aeroportul Internațional Chișinău, din cauza ceții dense. Și pentru unele avioane care trebuie sa decoleze în această dimineață zborurile nu sunt încă anunțate. Situația este similară și în cazul aterizărilor.

Solicitată de IPN, Rodica Rusu, sefa serviciului de presă al companiei Avia Invest, care administrează Aeroportul Internațional Chișinău, a spus că joi de pe aeroport au decolat doar avioanele spre Barcelona (ora 05.50), Tel Aviv și Milano (06.10), Moscova (ora 07.00 și ora 10.00), Bruxelles (08.10) și Istanbul (13.35).

De joi noaptea și până la această oră, niciun avion nu a putut ateriza pe Aeroportul International Chișinău, cu excepția aeronavei care a venit de la Milano ieri la ora 11.50. De la ora 13.35, joi, nu a fost operat niciun zbor de la Chișinău. Și nici nu se anunță când vor putea fi operate zboruri deoarece ceața persistă.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, care este așteptat de la Moscova, urma să susțină astăzi un briefing pe aeroport. Din cauza că nicio cursă nu poate fi realizată, briefingul a fost anulat.Categorii:Actualitate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.