Fiscul se ia de spălătoriile auto

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) va intensifica controlul asupra activităţii spălătoriilor auto în anul 2019 în baza unei monitorizări demarate în anul trecut.

newsbucovina.ro

Potrivit Infotag cu referire la surse din cadrul instituţiei, pe parcursul anului 2018, pe întreg teritoriul țării au fost identificate 190 de spălătorii auto cu grad de risc sporit de abateri fiscale, care au fost supuși vizitelor fiscale și controalelor fiscale operative.

În rezultatul acțiunilor desfășurate, angajații SFS au stabilit 83 de încălcări fiscale și 75 de încălcări contravenționale, per total aplicând sancțiuni în sumă de 574 mii lei.

Printre abaterile înregistrate fac parte: desfășurarea activității de întreprinzător fără a dispune sau fără a utiliza mașina de casă și control; desfășurarea ilicită activității de întreprinzător sau fără a declara subdiviziunea; prezentarea datelor eronate cu privire la amplasarea sediului sau a subdiviziunii.

În anul 2018, inspectorii fiscali au intensificat şi controlul asupra activităţii comercianţilor de flori, a agenților economici care dețin săli de ceremonii și/sau restaurante, a persoanelor care prestează servicii foto, video și muzicale şi a cetăţenilor ce dau în locaţiune apartamente.Categorii:Economie

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.