Deplasările lui Dodon la Moscova, criticate de un fruntaș democrat

„Președintele Igor Dodon merge în mod regulat la Moscova, de fiecare dată revenind cu probleme pretins rezolvate, care însă apar din nou și trebuie din nou rezolvate”, a declarat Vladimir Cebotari, vicepreședinte al PDM.

Vladimir Cebotari. Foto: today.md

Potrivit Infotag, vineri, în cadrul unui briefing la PDM, el a spus că partidul său preferă „să vorbească despre fapte concrete”, subliniind că ceea ce scrie șeful statului pe pagina sa de Facebook sunt „doar vorbe”.

„Despre ce rezultate e vorba? Au existat oare taxe la importul de fructe și legume în Federația Rusă sau interdicții? Noi încă nu am văzut niciun document. În același timp, documentul domnului Medvedev (premierul Rusiei – n.r.) este încă în vigoare”, a spus Cebotari.

Amintim că Dodon a scris miercuri pe reţelele sociale că a reușit să ajungă la un acord cu președintele FR, Vladimir Putin, privind anularea interdicției la importul de produse moldovenești în Rusia care tranzitează Ucraina.

De asemenea, Dodon a scris anterior că, la 1 ianuarie 2019, Rusia a anulat taxele la importul unor mărfuri din R. Moldova, „fiind realizate înţelegerile atinse anterior de președinții FR şi RM”.Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.